Tuinontwerp

“Een tuin moet voor mij perfect zijn, het geheel moet kloppen. Perfectionistisch, met oog voor de kleinste details. Maakt Niels dan alleen maar strak gestylde tuinen? Nee! Juist de tuinen met oog voor de kleinste details in de beplanting maken de ontwerpen van Niels uniek, met soms een bijzonder detail in het gebruik van exclusieve materialen”

Na het inplannen van een afspraak, zal ik bij u langs komen om uw wensen te bespreken en meet ik de oppervlakte van uw tuin op. Naderhand ontvangt u een vrijblijvende offerte. Na akkoord van de offerte start ik met de werkzaamheden. Deze bestaan uit het perfect inmeten van uw tuin, waarbij ook de eventuele hoogtes in kaart worden gebracht. In het gehele ontwerp proces houd ik rekening met het budget wat u beschikbaar heeft voor uw droomtuin.

Vervolgens wordt er gestart met het maken van een concept ontwerp die ik na een aantal weken samen met fotorealistische 3D impressies bij u komen presenteren.  

Tijdens deze presentatie, bespreken wij het gehele plan wat ik voor uw tuin in gedachten heb, uiteraard is dit ook het moment dat u nog een aantal aanpassingen zou kunnen doen.

Aan de hand daarvan zal alles worden uitgewerkt tot een definitief ontwerp met beplantingsplan, verlichtingplan, matenplan. Daarnaast zal er nog een fotorealistische 3D animatie getoond worden zodat u het een perfect beeld zult krijgen van uw toekomstige tuin. 

Graag voorzie ik u van een uniek tuinontwerp,

Niels Timmers