Wie is de tuinontwerper Niels Timmers?

Als kleinzoon van een bollenkweker kwam ik al heel vroeg in aanraking met bloemen, planten en natuurlijk bloembollen. Van jongs af aan ging ik geregeld mee met opa het land op of bollen pellen in de schuur.

Ik ben inmiddels al bijna 20 jaar werkzaam als hovenier. Nadat ik in 2005 mijn diploma heb behaald voor Vakbekwaam Hovenier, ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij een gerenommeerd hoveniersbedrijf. Tijdens mijn werkzaamheden kwam ik in de mooiste tuinen van Wassenaar, Den Haag, Leiden, Amsterdam en in de Bollenstreek. Van grote villa tuinen tot dakterrassen, van kleine stadstuinen tot de tuinen van het Koninklijk Huis behoorde tot mijn werkgebied. Vanaf 2015 ben ik twee jaar in dienst geweest van het Koninklijk huis, waar ik de realisatie van een project van werelds bekendste tuinontwerper, Piet Oudolf heb mogen aanleggen. Al deze ervaring, en de nodige opleidingen hebben mij gemaakt tot de tuinontwerper die ik nu ben.

“Van strakke lijnen tot organische vormen, in samenwerking met u, werk ik dit uit tot het mooiste resultaat voor uw tuin. Een goed doordacht plan is van grote meerwaarde, het zorgt voor een goed en snel verloop van de aanleg en u zult er velen jaren langer plezier van hebben”